2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Temsilcileri ile Buluşma Toplantısı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan VATANSEVER, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sertaç ARABACIOĞLU, Fakülte Sekreteri V. Tezcan DEMİREL, Öğrenci İşleri memuru Gökhan GENE, Fakültede Görevli Temizlik – Teknik Personel ve Öğrenci Temsilcilerinin katılımı ile 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Danışmanlık Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN açılış konuşmasında toplantının yapılış amacını açıklamış, Fakültemizin Türkiye’de en fazla akrediteye sahip olan eğitim fakültelerinin başında olduğuna dikkat çekmiş ve akreditasyon süreci hakkında öğrencileri bilgilendirmiştir.

Daha sonra söz alan öğrenci temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan VATANSEVER, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sertaç ARABACIOĞLU ve Fakülte Sekreteri V. Tezcan DEMİREL, öğrenci temsilcilerinin istek ve önerilerini almış, bu konularda yapılabilecekler hakkında fikir alış-verişinde bulunulmuştur. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona ermiştir.
Ek Resimler
Bu içerik 17.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 221 kez okundu.