2023 1. Dönem TÜBİTAK BİDEB 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 4. Sınıf öğrencilerinin proje başvurusu destek almaya hak kazandı

Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü P.D.R. lisans programı 4. Sınıf öğrencilerinden İrem GÜRSOY, Dilara GÜNEY ve Elif ÖZDEMİR’in akademik danışmanları  Doç.Dr.Seda DONAT BACIOĞLU danışmanlığında yapmış oldukları "Deprem Bilgisi İle Deprem Kaygısı Arasındaki İlişkide Kadercilik Eğiliminin Aracı Etkisi" başlıklı proje TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi kutlar, başarılar dileriz.

Bu içerik 03.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 236 kez okundu.