2022 Özel Yetenek(Müzik) Sınavı Sonuçları ve Kayıt Duyurusu

17-18 Ağustos 2022 tarihinde yapılan 2022 Özel Yetenek (Müzik) Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

İlan edilen listede yeralan adaylardan ilk 25 kişi Asil Kayıt hakkı kazanmış olup, kayıtlarını 5-6-7 Eylül 2022  tarihleri arasında mesai saatleri içinde Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İsmail Hakkı Tonguç Yerleşkesi Dekanlık Binası Öğrenci İşleri Ofisinde aşağıdaki evrakları ile şahsen kayıt yaptırabilirler.
Asil Kayıt süresi sonunda boş kalan kontenjan(lar) için yedek ilanımız 8 Eylül 2022 tarihinde fakülte web sayfamızdan yayınlanacak ve ilgili adaylarla iletişime geçilecektir.

Kayıt İçin gerekli evraklar:
  1. Lise Diploması Aslı ve 1 adet fotokopisi (kontrol sonrası aslı öğrenciye teslim edilecektir)
  2. Fotoğraf (6 adet)
  3. Nüfus Cuzdan Fotokopisi
  4.  Öğrenci bilgi formu için TIKLAYINIZ. (KAYDA GELİRKEN DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR.)
Not: Kayıt dönemi yoğunluğunda lütfen fotokopilerinizi hazır getiriniz.
Bu içerik 19.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 4116 kez okundu.