2022-2023 PEDAGOJİK FORMASYON 3. YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANANLAR

Formasyon Ön Başvuru listesinden 3. yedek listeden kayıt hakkı kazananların kayıtları 9 Eylül 2022  ve 12 Eylül 2022 tarihlerinde  olup mesai bitiminde sona erecektir. Kayıtlar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında Öğrenci İşlerinde yapılacaktır (Kayıtlar şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır).

FORMASYON ÖĞRENCİ KAYIT DURUMU

BEDEN EĞİTİMİ YEDEK KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

COĞRAFYA YEDEK KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ YEDEK KAYIT  FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

FELSEFE YEDEK KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.  (En az 16 kredi Sosyoloji, 16 kredi Psikoloji aldığını belgelendirenler)

İNGİLİZCE YEDEK KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI YEDEK  KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

1. KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
  1. Ön başvuru Bilgi Formu (Ön başvuru belgesi almak için tıklayınız.)
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını ibraz etmek kaydıyla)
  3. Mezuniyet belgesi ya da diploma (Aslı ya da üniversiteler veya ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti ya da E Devlet üzerinden alınmış barkodlu mezuniyet belgesi)
  4. Onaylı not durum çizelgesi (Aslı veya üniversiteler ya da ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti ya da E Devlet üzerinden alınmış barkodlu not durum belgesi)
  5. İki (2) adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş - arka yüzüne Ad, Soyad ve T.C. Kimlik Numarası yazılmalı)
  1. Öğrenim ücretinin ilk taksitinin yatırıldığına dair banka dekontu ya da ATM Bilgi Fişi.

NOT: Pedagojik Formasyon Eğitimi ücreti 5010 (Beş bin on) TL olup 2 eşit taksitte ödenecektir. Ücret, 2022-2023 Güz dönemi kesin kayıt sırasında 2505 TL ve 2022-2023 Bahar dönemi başlangıcında 2505 TL olarak yatırılacaktır.

NOT: Kendi isteğiyle kayıt sildiren öğrencilerin yatırmış olduğu eğitim ücreti iade edilmeyecektir.

E. BANKA HESAP BİLGİLERİ:

EFT şeklinde ödemeler için  ;

Banka / Şubesi: Edirne Şubesi :(ZİRAAT BANKASI: EDİRNE ŞUBESİ)

Hesap adı         : Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

IBAN              : TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08

ATM Hesaba para yatırma ve Havale şeklinde ödemeler için ; (ZİRAAT BANKASI: EDİRNE ŞUBESİ)

Hesap Adı                        : Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Şube Kodu                       : 0097

Hesap Numarası             : 32080291-5108

DERS MUAFİYETİNE BAŞVURACAK FORMASYON KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER  ONAYLI TRANKRİPT , DERS İÇERİĞİ  VE MUAFİYET FORMLARINI KAYIT ESNASINDA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.
PEDAGOJİK FORMASYON DERS MUAFİYET DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu içerik 08.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 4411 kez okundu.