2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Danışmanlar Toplantısı Gerçekleştirildi

13 Eylül 2022 tarihinde Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Danışmanlar toplantısı Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN başkanlığında, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Levent VURAL, Doç. Dr. Şahin DÜNDAR ve akademik danışmanların katılımıyla gerçekleşen toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN toplantının amacının akademik danışmanlığın daha etkin yapılabilmesi olduğunu, akademik danışmanların öğrencilerin eğitim-öğretimlerini planlayabilmeleri, meslekleri ile ilgili hedefler belirlemeleri ve aynı zamanda sosyal ve kültürel konularda yol gösterici olmaları gerektiğini vurgulamıştır. Akademik Danışmanlığın yürütülmesine ilişkin esaslar ve akademik danışmanın görev ve sorumlulukları ele alınmıştır. Öğrenci işleri biriminin de katıldığı toplantıda ders kayıt haftasında yaşanabilecek sorunlara çözüm aranmıştır. Üç öğretim üyesinin görevlendirileceği bir Akademik Danışmanlık Biriminin oluşturulacağı bildirilmiştir.  Toplantı görüş, öneri ve soru-cevap bölümleri ile sona ermiştir.
Bu içerik 14.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 395 kez okundu.