2022-2023 Akademik Yılı Öğretmenlik Uygulaması Koordinatörlük Toplantısı

15 Eylül 2022 tarihinde Fakültemiz öğretmenlik uygulaması koordinatörlük toplantısı Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Şahin DÜNDAR, Doç. Dr. Levent VURAL ve anabilim dalı öğretmenlik uygulaması koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda 2022-2023 Güz Dönemi Öğretmenlik uygulaması dersi kapsamında bilgilendirmeler yapılarak bir dizi kararlara varılmıştır. Öğretmenlik uygulaması yönergesinde yer alan hususların altı çizilmiş, Fakültemiz öğrencilerinin uygulama okullarında karşılacabilecek sorunların çözümü adına okul yönetimleri ile iş birliğinde atılacak adımlar belirlenmiştir. Dersin içeriğine yönelik olarak, internet sayfamızda yer alan kılavuz ve diğer yardımcı dokümanların öğretmen adaylarına duyurulmasına karar verilmiştir.
Bu içerik 19.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 444 kez okundu.