2022-2023 Akademik Yılı Fakültemiz Bölüm Başkanları Toplantısı

2022-2023 akademik yılına hazırlık amacı ile 13 Eylül 2022 ve 15 Eylül 2022 tarihlerinde olmak üzere Fakültemiz toplantı salonunda Dekanımız Prof. Dr. Sevinç MADEN ile Bölüm Başkanları arasında iki toplantı gerçekleştirilmiştir. Dersler ile ilgili kontrollerin yapılması, oryantasyon programının gerçekleştirilmesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol uyarınca yapılacak etkinliklerin belirlenmesi, bölüm internet sayfalarının güncellenmesi ve Bologna bilgi paketlerinin yüklenmesi, topluma katkı etkinliklerinin planlanması, ders programlarının duyurulması, bilimsel , sosyal ve kültürel etkinliklerin takviminin belirlenmesi, mezunlar ile buluşma ve kariyer günlerinin planlanması, yapılan ekitkinliklerin internet sayfalarımızda, ulusal ve yerel basın yolu ile kamuoyuna duyurulması konularında kararlar alınmıştır.
Bu içerik 19.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 318 kez okundu.