2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

Kayıt Yenileme İşlemleri 13 Eylül 2021 (08:30)-17 Eylül 2021 (17:30) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kayıt Yenileme İşlemleri için tıklayınız. (Yeni öğrencilerimiz için ilk şifre TC kimlik numaralarıdır)

1-) 2021 YKS sonucunda Üniversitemiz Birinci Öğretim programlarına yeni kayıt yapan öğrencilerimiz ile  öğrenim süresini aşmayan Birinci Öğretim öğrencilerimiz doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2-) İkinci Öğretim ve Uzaktan Öğretim (yeni kayıt dahil) öğrencileri, öğrenim süresini aşan Birinci Öğretim öğrencileri, yurt dışından öğrenci kabulü (kendi imkanı) ile öğrenim gören öğrencilerin yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini AKBANK’ın Türkiye'de ki herhangi bir şubesine öğrenci numaralarını belirterek elden veya internet bankacılığı ile yatırmaları gerekmektedir. (Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretinizi yanlışlıkla farklı bir hesaba yatırmış iseniz, öğrenci bilgi sisteminde kayıt yenileme işlemi ile ilgili ekran açılmayacaktır.)

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Bu içerik 09.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 3886 kez okundu.