2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Yüz yüze eğitime geçilen 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk iki günü Fakültemizde 1. sınıflara yönelik  “Üniversite Yaşamına Uyum Programı” olarak da bilinen oryantasyon programı gerçekleştirildi. 11 anabilim dalı için, Fakültemiz konferans salonunda 11 oturumla yapılan toplantılarda danışman öğretim elemanları ve derslere girecek öğretim elemanları, 1. sınıf öğrencilerimizle tanıştılar. Üniversitemiz, Fakültemiz, eğitim programlarımız ve şehrimiz Edirne öğrencilere tanıtıldı. Üniversitemizde sosyal ve kültürel etkinlikler, kampüs ve şehir yaşamına ilişkin bilgiler verilirken öğrencilerden bu konularda gelen sorular yanıtlandı.

Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı oryantasyon programını sahaya yayarak, Doç. Dr. Musa ULUDAĞ ve Arş. Gör. Dr. Erhan VATANSEVER rehberliğinde öğrencilerimiz şehrimizi tanıma fırsatı buldular. Doç. Dr. Musa ULUDAĞ şehrin coğrafyasına, Arş. Gör. Dr. Erhan VATANSEVER ise tarihi ve kültürel yapılara ilişkin bilgileri o mekanlara yapılan bir geziyle vermiştir.

Daha önce de web sitemizde bir oryantasyon sayfası oluşturulmuş, Fakültemizi Tanıyalım adlı bir video ve diğer tanıtıcı içeriklerle birlikte yayınlanmıştı.

Öte yandan, Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Levent VURAL, Doç. Dr. Şahin DÜNDAR ve Fakülte Sekreteri Esen ÜNLÜBAY Rektörlüğümüz ve Sağlık Bakanlığının önerileri ışığında, eğitim binalarımızda alınan hijyen önlemlerini denetlemişlerdir.
Ek Resimler
Bu içerik 02.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 471 kez okundu.