2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ ÖZEL YETENEK SINAVI DUYURUSU

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kosova Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası’nda 27 Ağustos 2020 tarih saat 10:00 yapılacak olan Özel Yetenek (Resim) Sınavına Başvurusu Kabul Edilen Adaylar için tıklayınız.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Duyurusu

Özel Yetenek Sınavı Uygulama ve Yerleştirme Yönergesi

YÖK Genel Kurulu’nun 31/05/2019 tarihli toplantısında alınan karar gereği sınava başvuran adaylardan TYT veya Y-TYT başarı sıralamasında ilk 800.000 barajını sağlayamayan adayların başvuruları kabul edilmemiştir. Bu durumdaki başvuru sahipleri sınava alınmayacaklardır.

Sınav Başvurusu kabul edilen adayların; kendi oturumlarından 30 dakika öncesinde

1. Geçerli Kimlik Belgeleri
  2. Sınavda kullanacakları duralit
  3. Başvuru Raporu (https://adayogrenci.trakya.edu.tr/ adresinden giriş yaparak çıktısını aldıkları)

ile hazır olmaları gerekmektedir.

Pandemi dolayısıyla adayların sınava kendi maskeleriyle gelmeleri gerekmektedir. Maskesi bulunmayan adaylar sınav salonuna alınmayacaktır.

Bu içerik 21.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2083 kez okundu.