2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ ÖZEL YETENEK SINAVI DUYURUSU

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İsmail Hakkı Tonguç Yerleşkesi’nde 25-26 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılacak olan Özel Yetenek (Müzik) Sınavının Oturum Bilgileri için tıklayınız.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Duyurusu

Özel Yetenek Sınavı Uygulama ve Yerleştirme Yönergesi

YÖK Genel Kurulu’nun 31/05/2019 tarihli toplantısında alınan karar gereği sınava başvuran adaylardan TYT veya Y-TYT başarı sıralamasında ilk 800.000 barajını sağlayamayan adayların başvuruları kabul edilmemiştir. Bu durumdaki başvuru sahipleri sınava alınmayacaklardır.

Sınav Başvurusu kabul edilen adayların; kendi oturumlarından 30 dakika öncesinde

1. Geçerli Kimlik Belgeleri
  2. Sınavda kullanacakları çalgı (Piyano /Kontrbas hariç)
  3. Eser Dağarı Bildirim Belgesi (Sınava gelmeden çıktısı alınıp doldurulacak)
  4. Başvuru Raporu (https://adayogrenci.trakya.edu.tr/ adresinden giriş yaparak çıktısını aldıkları)

ile hazır olmaları gerekmektedir.

Pandemi dolayısıyla adayların sınava kendi maske ve siperlikleriyle gelmeleri gerekmektedir. Maske ve siperliği bulunmayan adaylar sınav salonuna alınmayacaktır.

Bu içerik 21.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 6162 kez okundu.