2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMLARI VE BİLGİLENDİRMELERİ

Eğitim Fakültesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları 15 Şubat – 19 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Dönem Sonu Sınavları ÖDEV veya EŞ ZAMANLI/ÇEVRİMİÇİ SINAV yöntemi ile yapılacaktır. Bütünleme sınavlarının hazırlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesinde T.Ü. Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ve 7 Ocak 2021 tarihli Senato Kararı ile yürürlüğe giren Yönerge (Yönerge için bkz. https://bys.trakya.edu.tr/file/open/56785100) ve Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurul Kararları esas alınacaktır.

ÖDEVLER

Ödevler için 15 Şubat – 19 Şubat 2021 zaman aralığı belirlenmiştir. Ödev konularının öğrenciler tarafından görülebileceği ilk tarih 15 Şubat 2021 saat 00:01’dir. Ödev son teslim tarihi 19 Şubat 2021, saat 23:59 olarak belirlenmiştir. Ödev tesliminde Türkiye saati esas alınacaktır.

Ödev Konu Başlıklarının Belirlenmesi, Ödevlerin Hazırlanması Ve Değerlendirilmesi İle İlgili Önemli Notlar/Kurallar İçin TIKLAYINIZ.

EŞ ZAMANLI ÇEVRİMİÇİ/ONLİNE SINAVLAR

Bütünleme sınav programında eş zamanlı çevrimiçi sınavların günü ve başlangıç saati belirtilmiştir. Öğrenciler Microsoft Teams’de kendilerine tanımlı olan derslerin kodları ve adları ile eş zamanlı çevrimiçi yapılacak olan sınavları bulabilirler. Sınavlar Türkiye saatine göre yapılacaktır. Sınavın ne kadar süreceği öğretim elemanı tarafından belirlenecektir. Sınav öğrencilere atanırken öğretim elemanı sınavın başlangıç ve bitiş saatini ayarlayacak ve öğrencilerine sınav öncesinde duyuracaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Çevrim İçi Bütünleme Sınavlarının Uygulanışı ile İlgili Önemli Notlar/Kurallar için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 05.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 7522 kez okundu.