2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI

 

Eğitim Fakültesinde 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Güz dönemi ara sınavları 30 Kasım – 11 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programı için TIKLAYINIZ

 

Ara sınavlar ÖDEV veya EŞ ZAMANLI/ÇEVRİMİÇİ SINAV yöntemi ile yapılacaktır.

 

ÖDEVLER

Ödevler için 30 Kasım - 11 Aralık 2020 zaman aralığı belirlenmiştir. Ödev konularının öğrenciler tarafından görülebileceği ilk tarih 30 Kasım 2020 saat 00.01’dir. Ödev son teslim tarihi 11 Aralık 2020, saat 23. 59 olarak belirlenmiştir. Ödev tesliminde Türkiye saati esas alınacaktır.

Ödev konu başlıklarının belirlenmesi, ödevlerin hazırlanması ve değerlendirilmesinde uyulacak usul ve esaslar ilerleyen günlerde yayınlanacaktır.

 

EŞ ZAMANLI ÇEVRİMİÇİ/ONLİNE SINAVLAR

Ara sınav programında eş zamanlı çevrimiçi sınavların günü ve başlangıç saati belirtilmiştir. Öğrenciler Microsoft Teams’de kendilerine tanımlı olan derslerin kodları ve adları ile eş zamanlı çevrimiçi yapılacak olan sınavları bulabilirler. Sınavlar Türkiye saatine göre yapılacaktır. Sınavın ne kadar süreceği öğretim elemanı tarafından belirlenecektir. Sınav öğrencilere atanırken öğretim elemanı sınavın başlangıç ve bitiş saatini ayarlayacak ve öğrencilerine sınav öncesinde duyuracaktır. Eş zamanlı çevrimiçi sınavlarda dersin özelliğine göre kamera ve mikrofon açık şartı aranabileceği gibi sınavların kamerasız yapılması da mümkündür. Bu konuda dersi veren öğretim elemanları öğrencilerini sınav öncesinde bilgilendirecek ve öğrencilerine sınav linkini göndereceklerdir. Öğrenciler sınava ilişkin yapılan açıklamaları takip etmekle yükümlüdür. Eş zamanlı çevrimiçi sınavlar ile ilgili öğrencilerin uymaları gereken kurallar ileriki günlerde duyurulacaktır.

Eş zamanlı çevrimiçi sınav ile ilgili öğrencilerin önceden yapmaları gereken hazırlıklar için TIKLAYINIZ

 

Bu içerik 21.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 12495 kez okundu.