2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları hakkında bilgilendirme

Eğitim Fakültesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları  12-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları Programı için TIKLAYINIZ.

Sınavlar ÖDEV veya EŞ ZAMANLI/ÇEVRİMİÇİ SINAV yöntemi ile yapılacaktır. Bütünleme sınavların hazırlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesinde T.Ü. Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ve 7 Ocak 2021 tarihli Senato Kararı ile yürürlüğe giren Yönerge (Yönerge için bkz. https://bys.trakya.edu.tr/file/open/56785100) esas alınacaktır.

ÖDEVLER

Ödevler için 12-16 Temmuz 2021 zaman aralığı belirlenmiştir. Ödev konularının öğrenciler tarafından görülebileceği ilk tarih 12 Temmuz saat 00:01’dir. Ödev son teslim tarihi 16 Temmuz 2021, saat 23:59 olarak belirlenmiştir.

Ödev Konu Başlıklarının Belirlenmesi, Ödevlerin Hazırlanması Ve Değerlendirilmesi İle İlgili Önemli Notlar/Kurallar İçin TIKLAYINIZ.

EŞ ZAMANLI ÇEVRİMİÇİ/ONLİNE SINAVLAR

Sınav programında eş zamanlı çevrimiçi yöntem ile yapılacak olan bütünleme sınavların günü ve başlangıç saati belirtilmiştir. Öğrenciler Microsoft Teams’de kendilerine tanımlı olan derslerin kodları ve adları ile eş zamanlı çevrimiçi yapılacak olan sınavları bulabilirler. Sınavlar Türkiye saatine göre yapılacaktır. Sınavın ne kadar süreceği öğretim elemanı tarafından sınav yönergesinin açıklamalar bölümünde belirtilecek, öğretim elemanı ayrıca öğrencileri sınav süresi ile ilgili ders verdiği ekip kanalında veya mesaj ve mail ile gerekli açıklamaları yaparak sınav öncesinde bilgilendirecektir. Sınavın başlangıç ve bitiş saati sınav öğrencilere atanırken öğretim elemanı tarafından belirlenecektir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavlarının Uygulanışı ile İlgili Önemli Notlar/Kurallar için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 02.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 3981 kez okundu.