2020-2021 Akademik Yılında Fakültemizde Dereceye Giren Mezunlara Başarı Belgesi ve Plaket Takdim Edilmiştir

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin ve mezuniyet töreninin yapılamadığı 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Fakültemizde dereceyle mezun olan öğretmen adayları için düzenlenen özel bir toplantıda kendilerine başarı belgesi ve plaket takdim edilmiştir. Toplantıda, dereceye giren mezunlara seslenen Dekanımız sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, ideal öğretmenin milletiyle aynı hedeflere odaklanan, Atatürk ilkelerini, demokrasiyi ve insani değerleri özümsemiş, evrensel değerleri milli değerlerle bağdaştırmış olması gerektiğini ifade etmiştir. Emekleri için ailelerini tebrik eden Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, mezun öğrencilerimizden ülkelerini ve üniversitelerini unutmamalarını temenni etmiştir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Fakültemiz birincisi Almanca Öğretmenliği Programı mezunu Hilal Ezgi KANER, başarı belgesini ve plaketini Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Hikmet ASUTAY'ın elinden alırken "2016 yılında girmiş olduğum Trakya Üniversitesi’nden artık bir öğretmen olarak ayrılmanın gururu içerisindeyim. Bununla birlikte, bunca yılın emeğinin karşılığını bu şekilde almak beni fazlasıyla mutlu etti. Başta kadınlara eşit eğitim hakkını armağan eden Başöğretmen Mustafa Kemal Aatürk’e, bize bu eğitim ortamını sağlayan Dekanımıza, eğitim sürecim boyunca desteklerini üzerimden eksik etmeyen değerli hocalarıma ve emeği olan herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Umarım ki bizler de sizin gibi güzel birer eğitimci oluruz. Bu güzel 5 yılı birlikte geçirdiğim tüm arkadaşlarıma hayatlarının geri kalanında başarılar diliyorum. Bu süreci Trakya Üniversitesi çatısı altında, hep birlike geçirmek çok güzeldi." sözleriyle duygularını aktarmıştır. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Fakültemiz ikincisi Okul Öncesi Öğretmenliği Programı mezunu Gülay ŞAHİN'e Dekanımız Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Fakültemiz üçüncüsü  Okul Öncesi Öğretmenliği Programı mezunu Esra GÜRSOY'a ise Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı başkanı Doç. Dr. Zülfiye Gül ERCAN ve 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Fakültemiz üçüncüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği mezunu Muhammet Can DOĞRU'ya Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Levent VURAL başarı belgesi ve plaketlerini takdim etmiştir. Muhammet Can DOĞRU "Bugün Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi üçüncüsü olarak mezun olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgını dolayısı ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı mezunları olarak buruk bir mezuniyet yaşadık. Bu günü organize eden Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına çok teşekkür ediyorum. Üniversite yaşamımız boyunca gerek akademik gerek kişisel anlamda bizden desteklerini esirgemeyen, bize yol gösteren ve psikolojik danışmanlığın önemini bize aşılayan başta Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalının çok değerli hocalarına ve Fakültemizin değerli hocalarına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca en büyük teşekkürü de şu anda burada olmasalar da maddi ve manevi karşılık beklemeden bize destek olan, sevgilerini bizden esirgemeyen ve her daim yanımızda olan ailelerimiz hak ediyor. Ben onlara da çok teşekkür ediyorum. Bu fakültede güzel dostluklar ve hatırlamaya değer bir çok anı biriktirdik. Üniversite yaşamımız boyunca yaşadığımız tüm bu deneyimler bizi hayata hazırladı. Ancak belirtmek isterim ki şahsım adına öğrenme yolculuğum burada son bulmayacak. Yaşam boyunca kendini geliştiren, hep öğrenci kalmayı başarabilen, bilimin ve aklın ışığında ilerleyen, danışanlarını anlayan ve onların kalplerine dokunabilen bir psikolojik danışman olmak dileğiyle..." sözleriyle duygularını ifade etmiştir.

Bu içerik 05.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1362 kez okundu.