“18 Mart Çanakkale Zaferi” Sanal Resim Sergisi

18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle 18 – 28 Mart 2021 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı lisans ve Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü öğrencilerinin katılımıyla “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” SANAL RESİM SERGİSİ” düzenlenecektir. Sergiye 18 Mart 2021 tarihinde (Perşembe) Saat: 13.00'ten itibaren Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanal Sanat Galerisi https://trakyasergi.artspheria.com/ adresinden ulaşılabilir.
‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’ konulu sergi başvuruda bulunan öğrenciler arasından seçilen çalışmaların görsellerinden oluşmaktadır. Sergi katılımcıları arasında Aslı TAYFUN, Ayşe KARATAY, Berfin GÜLMEZ, Deniz MEZARCI, Derya AVCI, Ece SEZGİN, Fatmanur SAVRUK, Hanife KİRİŞ, Hasan BIÇKICI, Khatai ABDULLAYEV, Seyide AYDEMİR, Tansel MOUMİN OGLOU, Ümmühan TUTAK, Yaren ALKUR yer almaktadır.

Bu içerik 15.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 395 kez okundu.