“18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” RESİM SERGİSİ (Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Lisans ve Lisansüstü Öğrencileri)

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” RESİM SERGİSİ 18 – 28 Mart 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olup linki https://egitim.trakya.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır.

Katılımcılar: Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı lisans ve lisansüstü öğrencileri

Düzenleyen: Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü adına Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ

Son Başvuru Tarihi: 10 Mart 2021

KATILIM KOŞULLARI

1) Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı lisans ve lisansüstü öğrencileri başvurabilir.

2) Sergiye katılım iki çalışma ile sınırlıdır.

3) Sergiye katılım ücretsizdir.

4) Sergide yer alacak olan çalışmanın özgün olması gereklidir.

5) Sergide yer alacak çalışmanın boyutu ve tekniği serbesttir.

6) Sergide yer alacak çalışmanın fotoğrafı 300 DPI çözünürlükte, JPEG formatında ve en fazla 6MB boyutunda olması gerekmektedir. Bu formatta gönderilmeyen görseller kabul edilmeyecektir.

7) Tüm katılımcılara sergi sonunda e-katılım belgesi verilecektir.

8) Sergi katılım için son başvuru tarihi 10 Mart 2021 olarak belirlenmiştir.

10) Şartnamede belirtilmeyen hususlarda düzenleyen ve seçici kurul kararları geçerlidir.

11) Sergide yer alacak çalışmalar Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından oluşan jüri tarafından belirlenecektir.

İletişim: aylingrbz@hotmail.com

Sergi katılım formunu indirmek için lütfen buraya tıklayınız.

Bu içerik 15.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 561 kez okundu.