15. ULUSLARARASI BALKAN EĞİTİM VE BİLİM KONGRESİ

(XV INTERNATIONAL BALKAN EDUCATIONAL AND SCIENTIFIC CONGRESS)

3 - 5 Ekim 2024 - Sunny Beach, Bulgaristan

Resim

Resim

Değerli Araştırmacılar,

Trakya Üniversitesi (Türkiye) Eğitim Fakültesi, Trakia Üniversitesi (Bulgaristan)  Stara Zagora Eğitim Fakültesi, Zagreb Üniversitesi (Hırvatistan) Öğretmen Eğitimi Fakültesi, Az. Kiril ve Metodius Üniversitesi (Kuzey Makedonya) Aziz Kliment Ohridski Pedagoji Fakültesi işbirliğinde "DİJİTAL DÖNÜŞÜM KOŞULLARINDA ARAŞTIRMA VE EĞİTİMSEL PERSPEKTİFLER" temalı 15. ULUSLARARASI BALKAN EĞİTİM VE BİLİM KONGRESİ 3 - 5 Ekim 2024 tarihlerinde Bulgaristan Sunny Beach tatil kompleksinde gerçekleştirilecektir.

Ülkemizde Trakya Üniversitesinin öncülüğünde gerçekleştirilen kongre, eğitim ve eğitim biliminin gelişimindeki en son trendlerin paylaşılması ve tartışması amacıyla düzenlenmekte ve 2001 yılından günümüze süregelen kurumsal iş birliğinin bir yansımasıdır. Trakia Üniversitesi  (Bulgaristan)  Stara Zagora Eğitim Fakültesi ev sahibi kurum olarak, kongreyi en yüksek akademik standartlarda gerçekleştirmeyi, profesyonel iletişim için en uygun koşulları sağlamayı ve modern eğitim fikirleri, teknolojileri ve uygulamaları paylaşmayı ve yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır.

Değerli araştırmacılar ve eğitimciler, yaklaşan kongrenin ev sahipleri olarak sizleri Bulgaristan'da ağırlamak ve Avrupa Yükseköğretim Alanı ile Avrupa Araştırma Alanı'ndaki iyi üniversite geleneklerini ve uluslararası iş birliğini tesis etmek ve sürdürmek bizim için bir onur olacaktır.

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye kongre web sitesinden ulaşabilirsiniz: 

Sunny Beach, Bulgaristan'da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

Eğitim Fakültesi Kurulu

Trakia Üniversitesi, Stara Zagora, Bulgaristan

Resim
İngilizce çağrı metni (call for papers) için tıklayınız.
Bu içerik 22.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 1293 kez okundu.