10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından hazırlanan 10 Kasım 2021 Atatürk'ü anma programı Trakya Üniversitesi Ayşekadın Kampüsü Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Program Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU,  Prof. Dr. Murat TÜRKYILMAZ ve Prof. Ahmet Hamdi ZAFER tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK anısına 2 dakikalık Saygı Duruşuna geçildi. Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Dijle ERDEM Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK′ün "Hakikat Nerede?" adlı şiirini okudu. Programa Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Çağatay EKER'in okuduğu "Bir Tutkudur Mustafa Kemal" adlı şiirle devam edildi. Program Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Sabri Can SANNAV'ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından sona erdi.

Bu içerik 16.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 372 kez okundu.