“18 Mart Çanakkale Zaferi” Karma Sergi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı lisans öğrencilerinin katılım sağladığı “18 Mart Çanakkale Zaferi” Karma Sergi, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı adına Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ ve Doç. Dr. Figen GİRGİN tarafından düzenlenmiştir. Sergide Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Doç. Dr. Figen GİRGİN ve Öğr. Gör. Dr. Lale ASLAN’ dan oluşan jüri tarafından çalışması seçilen üç öğrenciye başarı belgesi verilecektir. Sergide 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı lisans öğrencilerinden 14 çalışma yer alacaktır.
Serginin Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Fuaye Salonunda 18 Mart 2022 saat 11.30’da açılışı yapılacak olup 18 Mart-18 Nisan 2022 tarihleri arasında sanatseverlere açık olacaktır.

Bu içerik 16.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 322 kez okundu.