2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi

Resim

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Eğitim Fakültelerinin eğitim programlarında yer alan; haftada 1 teorik, 2 uygulama saatinden oluşan bir derstir. 2010 yılında hazırlanmış olan Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Yönergesi doğrultusunda yürütülmektedir.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi 2022-2023 Bahar Döneminde, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve pek çok ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle 2022-2023 Bahar yarıyılı eğitim süreci hakkında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17 Şubat 2023 tarih ve 12552 sayılı yazısı ve bu konuda yapmış olduğu detaylı açıklamalar doğrultusunda, Üniversitemiz Senatosunun 24/02/2023 tarihli toplantısında 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Eğitim Modeli değerlendirilmiş olup bu kapsamda alınan kararlar doğrultusunda uzaktan (eşzamanlı-çevrimiçi) eğitim yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi 1 saat teorik, 2 saat uygulaması olan bir derstir. Ders sorumlusu öğretim elemanı 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar döneminde Topluma Hizmet Uygulamaları Dersinin yalnızca 1 saatlik teorik dersini Nisan ayına kadar Topluma Hizmet Uygulamaları Rehberi’nde yer alan konu ve etkinlikleri esas alarak uzaktan (eşzamanlı-çevrimiçi) eğitim yöntemi ile gerçekleştirecektir. Topluma Hizmet Uygulamaları Dersinin 2 saatlik uygulama bölümü ise Nisan ayında tekrardan değerlendirilecektir. Nisan ayına kadar dersin uygulama bölümü yapılamayacaktır.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi ile ilgili bahar döneminde yapılacak olan işlerle ilgili öğretim elemanlarımıza, öğrenci işlerine ve öğrencilerimize yardımcı olmak üzere Topluma Hizmet Uygulamaları Rehberi (Nisan, 2023) ve PPT formatında bir sunum hazırlanmış olup, 5 hafta süresince yapılacak olan konu başlıklarına ve işleyişe yer verilmiştir.

Sınıf Öğretmenliği Programı THU Listeleri için tıklayınız.

Almanca Öğretmenliği Programı THU Listeleri için tıklayınız.

Resim-İş Öğretmenliği Programı THU Listeleri için tıklayınız.

Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı THU Listeleri için tıklayınız.

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı THU Listeleri için tıklayınız.

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği THU Listeleri içn tıklayınız.

Müzik Öğretmenliği Programı THU Listeleri için tıklayınız.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği THU Listeleri içn tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı  THU Listeleri içn tıklayınız.

Özel Eğitim Öğretmenliği Programı THU Listeleri için tıklayınız.

Arşiv:
* 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Projeleri
*
2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Projeleri

* 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi
* 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Öğrenci Grupları
2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Talimatları
2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Projeleri
2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Projeleri

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Talimatları
* 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Talimatları
2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Projeleri

Bu içerik 23.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 3083 kez okundu.