Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Mezunu Melis Aracı 2022 Ekpss Müzik Alanında Türkiye Birincisi Oldu

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’ndan 2022 yılında başarıyla mezun olan Melis Aracı, aynı yıl girdiği EKPSS’nin (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) P3 puan türünde 73,24519 puan alarak müzik alanında Türkiye birincisi oldu.

Aracı, bu başarısında Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ve Eğitim Fakültesi’nde derslerine giren diğer öğretim elemanlarının büyük katkısı olduğunu ifade ederken, bu katkılar sayesinde üniversite hayatında kendisini çok geliştirdiğini ve zorluk yaşamadığını belirtti.

Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Osman Musaoğlu da Melis Aracı’yı başarısı için tebrik ederken, bu başarının sadece anabilim dalı açısından değil Trakya Üniversitesi açısından da bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
Bu içerik 15.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 721 kez okundu.