İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı'ndan "İngilizce Sınıflarında İletişimsel Uyuşma Teorisi" Semineri

İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Panel/Söyleşi grubu tarafından düzenlenen ve Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Erdem Öngün’ün konuşmacı olarak katıldığı “Use of Communication Accomodation Theory (CAT) in EFL Classes” (İngilizce Sınıflarında İletişimsel Uyuşma Teorisinin Kullanımı) konulu seminer 27.02.2020 Perşembe günü saat 14:00'te Fakültemiz Konferans Salonunda Fakültemiz öğretim üyeleri, öğrenciler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Öğretim Üyemize ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Bu içerik 12.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 347 kez okundu.