Eğitim Bilimleri Bölümü'nden Online Mezuniyet Töreni

30.06.2020 Salı günü saat 20.00'da Zoom platformu üzerinden Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı 4. sınıf öğrencilerinin ve ailelerinin katılımıyla bir ilki yaşayarak ve yaşaratarak online mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Tören Anabilim Dalı Başkanı Seda Donat Bacıoğlu'nun konuşmasıyla başladı. Öğrencilerin 4 yıllık anılarından yapılan bir klip çalışması ile devam etti. Akademik başarı ortalamasına göre ilk 5'e giren öğrenciler ve gönüllü öğrenciler veda konuşmaları yaptılar. Törene katılan hocalarımızın da kısa konuşmalarının ardından alkışlarla geriye sayım yaparak sembolik kep fırlatma yapıldı. Törende duygulu anlar yaşandı. Tören sonunda alınan kayıt ise öğrencilere anı kalmak üzere hediye edildi. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, böyle güzel çocuklar yetiştirdikleri için ailelerine de çok teşekkür ediyoruz.
Ek Resimler
Bu içerik 01.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 586 kez okundu.