2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMLARI VE BİLGİLENDİRMELERİ

Eğitim Fakültesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavları 26 Nisan – 07 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Sınavlar ÖDEV veya EŞ ZAMANLI/ÇEVRİMİÇİ SINAV yöntemi ile yapılacaktır. Ara sınavların hazırlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesinde T.Ü. Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ve 7 Ocak 2021 tarihli Senato Kararı ile yürürlüğe giren Yönerge (Yönerge için bkz. https://bys.trakya.edu.tr/file/open/56785100) ve 31 Mart 2021 Tarihli Senato Kararı (Bkz. https://bys.trakya.edu.tr/file/open/74712966 ) ve 31 Mart 2021 Tarihli Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurul Kararları esas alınacaktır.

ÖDEVLER

Ödevler için 26 Nisan – 07 Mayıs 2021 zaman aralığı belirlenmiştir. Ödev konularının öğrenciler tarafından görülebileceği ilk tarih 26 Nisan 2021 saat 00:01’dir. Ödev son teslim tarihi 07 Mayıs 2021, saat 23:59 olarak belirlenmiştir. Ödev tesliminde Türkiye saati esas alınacaktır. Ödevler için 12 günlük bir süre tanınmış olup, bu süre zarfında bir hafta ders yapılacaktır. Hangi hafta ders yapılacağını ders hocası öğrencilerine ders verdiği ekibin kanalında duyuracaktır.

Ödev Konu Başlıklarının Belirlenmesi, Ödevlerin Hazırlanması Ve Değerlendirilmesi İle İlgili Önemli Notlar/Kurallar İçin TIKLAYINIZ.

EŞ ZAMANLI ÇEVRİMİÇİ/ONLİNE SINAVLAR

Sınav programında eş zamanlı çevrimiçi yöntem ile yapılacak olan ara sınavların günü ve başlangıç saati belirtilmiştir. Öğrenciler Microsoft Teams’de kendilerine tanımlı olan derslerin kodları ve adları ile eş zamanlı çevrimiçi yapılacak olan sınavları bulabilirler. Sınavlar Türkiye saatine göre yapılacaktır. Sınavın ne kadar süreceği öğretim elemanı tarafından sınav yönergesinin açıklamalar bölümünde belirtilecek, öğretim elemanı ayrıca öğrencileri sınav süresi ile ilgili ders verdiği ekip kanalında veya mesaj ve mail ile gerekli açıklamaları yaparak sınav öncesinde bilgilendirecektir. Sınavın başlangıç ve bitiş saati sınav öğrencilere atanırken öğretim elemanı tarafından belirlenecektir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çevrimiçi Ara Sınavlarının Uygulanışı ile İlgili Önemli Notlar/Kurallar için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 09.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 10434 kez okundu.