2019-2020 PEDAGOJİK FORMASYON KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR...

Formasyon Ön Başvuru listesinden kesin kayıt hakkı kazananların kayıtları 29 Nisan 2019 tarihinde saat 10:00 itibari ile başlayacak olup 30 Nisan 2019 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Kayıtlar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında Formasyon Bürosunda yapılacaktır (Kayıtlar şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır).

FORMASYON ÖĞRENCİ KAYIT DURUMU
Mezun için 50, okuyan öğrenciler için 450 (Trakya Üniversitesi Lisans öğrencilerine öncelik tanınmak üzere) kontenjan ayrılmıştır.  Ayrıca Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf olabilecek öğrenciler için 250 kontenjan ayrılmıştır. Bu ayrılan kontenjan 500 kontenjanın dışındadır.

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASINDAN MUAF OLACAK BAŞVURUSU YAPAN VE LİSTEDE YER ALAN ADAYLAR ÖNCELİKLE KAYIT OFİSİNDE ÖĞRETMENLİK UYGLAMASINDAN MUAFİYET EVRAKLARINI TESLİM EDEREK MUAFİYET HAKKI KAZANDIKTAN SONRA ÜCRET YATIRTILARAK KAYIT İŞLEMLERİ BAŞLATILACAKTIR.

BEDEN EĞİTİMİ KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BİYOLOJİ KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

FELSEFE KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KİMYA/KİMYA TEKNOLOJİSİ KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

MATEMATİK KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İNGİLİZCE KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ALMANCA KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TARİH KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

COĞRAFYA KESİN KAYIT FORMASYON LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI KONTENJAN  MUAF LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

(1) Ön başvuru Bilgi Formu (Ön başvuru belgesi almak için tıklayınız.)
(2) Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi, Lisans mezunları için Mezuniyet
Belgesinin ya da Diplomanın fotokopisi (Asılları ibraz edilecektir),
(3) Onaylı Mezuniyet Belgesi (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların
diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir),
(4) Onaylı Lisans Not Transkripti,
(5) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla),
(6) 2 Adet Vesikalık Fotoğraf,

(7) Öğrenim ücreti (2019-2020 PEDAGOJİK FORMASYON 1. DÖNEM HARÇ ÜCRETLERİ 25-30 NİSAN 2019 TARİHLERİ ARASINDA (Kesin kayıtlarda ilk taksit olan 1054 TL  yatırılacak ödeme dekontu kayıt esnasında  teslim edilecektir.) (Bankamatikten formasyon ücreti yatıran kişiler dekontun arka kısmına Adı Soyadı,  Öğrenci numarasını ve T.C. kimlik numarasını mutlaka yazmaları grekmektedir.)
BANKA İÇERİSİNDEN ÜCRET YATIRMADA HERHANGİ BİR PARA KESİNTİSİ DURUMUNDA ÖDEMELERİNİZİ İNTERNET ŞUBESİ VE ATMLERDEN YAPABİLİRSİNİZ, T.C ZİRAAT BANKASI EĞİTİM FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYEYE AİT;

IBAN NO: TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08 NUMARALI HESABA YATIRILACAKTIR.

DERS MUAFİYETİNE BAŞVURACAK FORMASYON KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER  ONAYLI TRANKRİPT , DERS İÇERİĞİ  VE MUAFİYET FORMLARINI KAYIT ESNASINDA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Ders Muafiyeti için tıklayınız.

Öğretmenlik Uygulaması için tıklayınız.

Yönerge için tıklayınız.

Bu içerik 25.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 8407 kez okundu.