ESKİ KAYITLI FORMASYON ÖĞRENCİLER (DERSİ- DERSLERİ KALAN) İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı

Başarısız Olunan dersler Hakkında

Özel Öğretim Yöntemleri , Öğretim Teknolojileri Materyal Tasarımı , Seçmeli I, ve Seçmeli II

Derslerinden başarısız olan öğrencilerin, dilekçe ile başvurmaları ve ücretlerini yatırmaları koşuluyla (kredi başına 82,16 TL) bu dönem açılacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının ikinci döneminde yer alan aynı derslere yazılımları sağlanacaktır. Bu dersler 13 Kasım 2019 haftasında (Hafta İçi ve Hafta Sonu Grupları şeklinde) başlayacaktır.

İlgili öğrencilerimiz alttan alınacak olan derslere dilekçe ile başvurmaları ve ücretlerini yatırmaları koşuluyla (kredi başına 82,16 TL) kayıt olacaklardır.

Ders yazılımında bulunmak isteyen öğrenciler ekteki istek formunu (tıklayınız)  doldurup

T.C Ziraat Bankası Eğitim Fakültesi Döner Sermaye Hesabı TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08 numaralı İBAN numarasına yaptıkları ödemenin dekontunu bu (ders istek formu eklenmesi ) istek formuna ekleyerek 5 Kasım 2019 Salı gününe kadar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına elden veya harunusta@trakya.edu.tr mailine göndererek teslim etmelidirler.

Not

1. 1.  Dekontun açıklamalar kısmına öğrencinin T.C. Kimlik numarası ile Adı-Soyadı ve “Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı alttan alınan dersler” ibaresi mutlaka yazdırılmalıdı
Bu içerik 31.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 596 kez okundu.