Özel Eğitim Bölümü Topluma Hizmet Uygulamalar Grubundan “Teknoloji ile Engelleri Kaldır” Çalışması

Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında Özel Eğitim 3. Sınıf öğrencileri “Teknoloji ile Engelleri Kaldır“ temalı bir çalışma yürütmüşlerdir. Doç.Dr. Deniz Mertkan GEZGİN’in danışmanlığında yapılan çalışmada engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıran günümüzde kullanılan teknolojilerin örnek uygulamalarla bir listesi broşür haline getirilerek toplumu bu konuda ki gelişmelerden haberdar etmek istenilmiştir. Ayrıca, bu çalışma ile özel eğitime muhtaç bireylere ve ailelerine güncel çözüm içerikli bilgilerin sunulması amaçlanmıştır. Bir hafta boyunca süren çalışma da güzel dönütler alınmış ve eğitim fakültesi öğrencileri olarak hem teknolojik gelişmelerin takipçisi olunduğu hem de toplumun ihtiyaçlarının farkında olunduğu mesajı verilmiştir.

Ek Resimler
Bu içerik 11.06.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 117 kez okundu.