2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Çevrimiçi Mezuniyet Töreni ve Başarı Belgesi ile İlgili Duyuru

Sevgili Mezunlarımız,

Üniversitemiz Yönetim Kurulunda ve Üniversitemiz Senatosunda 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenlerinin sağlık ile ilgili birimlerde yüz yüze, bunun dışındaki birimlerde ise uzaktan online yapılmasına tavsiye edilmesi üzerine Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesinin 02. 07. 2021 tarihli Fakülte Kurulunda fakültemizde 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninin ne şekilde yapılacağına ilişkin gündem maddesi ele alınmış, fakültemizde bu yıl 918 öğrencimizin mezun olacak olması ve dolayısıyla mezun olacak olan öğrenci sayısının yüksek olması, 2020-2021 eğitim öğretim yılında tüm derslerin uzaktan çevrimiçi yapılmış olması ve öğrencilerin çoğunun Edirne dışında bulunması, öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin tümünün aşılama sürecini tamamlamamış olmaları ve salgın riskinin devam ediyor olması nedeniyle ne yazık ki bu yıl mezuniyet sevincini ve coşkusunu bir arada yüz yüze yaşayabileceğimiz bir mezuniyet töreni gerçekleştirmek için elverişli şartlar bulunmadığı kanaatine varılmış ve Fakülte Kuruluna katılanların oy birliği ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Eğitim Fakültesi mezuniyet töreninin uzaktan Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi yapılmasına karar verilmiştir.

Değerli öğrencilerim,

2020-2021 dönemi mezunlarımıza kalıcı bir anı bırakabilmek için Fakülte olarak 26-30 Temmuz 2021 tarihlerinde her bölüm ve anabilim dalının farklı gün ve saatlerde gerçekleştireceği çevrimiçi bir mezuniyet töreni planladık.

Afiş ve Birimlerin Mezuniyet Toplantı Tarih ve Saatleri için TIKLAYINIZ.

Sizlerle bir araya gelmek ve mezuniyetlerinizi tebrik etmek üzere 2020-2021 eğitim-öğretim yılı çevrimiçi mezuniyet törenimize katılımızı diler, hepinizi tebrik eder, sizleri yaşamınızın yeni dönemine tüm Eğitim Fakültesi mensuplarımızın iyi dilekleriyle ve sevgiyle uğurluyorum.

Yolunuz açık olsun.

Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN

MEZUNİYET BULUŞMASI

Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi eş zamanlı yapılacaktır.

Yer/ Bağlantı Linki: Mezuniyet törenine mezuniyet komitesinin sizinle paylaşmış olduğu bağlantı linkleri üzerinden katılım mümkündür.

Tarih: 26-30 Temmuz 2021

Birimler, Toplantı Tarih ve Saatleri için Eğitim Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Afişine TIKLAYINIZ.

Davetiye için TIKLAYINIZ.

Not: 26-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında http://ogretmenandi.trakya.edu.tr adresine tıklayarak çevrimiçi öğretmen andı uygulaması ile başarı belgenizi bilgisayarınıza indirebilir veya çıktısını alabilirsiniz. Uygulama kullanım kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 18.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1816 kez okundu.