2019-2020 PEDAGOJİK FORMASYON ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI LİSTELERİ(GÜNCELLENDİ)

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ 09 EYLÜL 2019 – 20 ARALIK 2019 TARİHLERİ ARASINDAKİ EN AZ 12 HAFTAYI KAPSAYACAK ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ İÇİN TOPLAM 12 HAFTA OLACAK ŞEKİLDE, ÖĞRENCİLER HAFTADA BİR GÜN UYGULAMA OKULLARINA GİDEREK VE BELİRTİLEN TARİHLER ARASINDA 4 DEFA DERS ANLATIMI YAPARAK, NOTLARININ MEBBİS SİSTEMİNE GİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
ÖĞRENCİLERİN, UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI İLE İLETİŞİME GEÇİP (MAİL VB.) EN KISA SÜREDE UYGULAMA OKULUNA GİDEREK, KENDİ KİMLİK BİLGİLERİNİ (BİR FOTOĞRAF İLE BİRLİKTE, FOTOĞRAFIN ARKASINA T.C. KİMLİK NUMARASI VE AD/SOYAD YAZILACAKTIR) VEREREK MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NIN MEBBİS SİSTEMİNE KAYIT OLMALARI VE ÖĞRETMENLİK UYGULAMASINA BAŞLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

BİLGİLERİNİZE RİCA OLUNUR.

NOT: 18-22 KASIM HAFTASI ÖĞRENCİLERE TATİL OLDUĞUNDAN ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI SÜRESİ DIŞINDADIR, BELİRTİLEN TARİHLER DIŞINDA 12 HAFTA TAMAMLANMALIDIR.

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

NOT: Listede adı olmayan 2019-2020 FORMASYON ÖĞRENCİLERİ VE ESKİ KAYITLI (ALTTAN DERSİ OLAN ÖĞRENCİLER)  Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına  veya harunusta@trakya.edu.tr mailine başvurmaları gerekmektedir.

Bu içerik 03.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 5132 kez okundu.