2019-2020 PEDAGOJİK FORMASYON EK-1 ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI MUAF TUTULABİLECEK KONTENJAN LİSTESİNDEN KAYIT HAKKI KAZANANLAR

Formasyon  Başvuru listesinden Kesin kayıt işlemleri, 17 Temmuz 2019 tarihinde saat 10:30 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Kayıtlar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında Formasyon Bürosunda yapılacaktır (Kayıtlar şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır.)

2019-2020 PEDAGOJİK FORMASYON EK-1 BAŞVURUSU (ÖĞRETMENLİK UYGULAMASINDAN MUAF TUTULABİLECEKLER) LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASINDAN MUAF
OLACAK BAŞVURUSU YAPAN VE LİSTEDE YER ALAN ADAYLAR ÖNCELİKLE KAYIT OFİSİNDE ÖĞRETMENLİK UYGLAMASINDAN MUAFİYET EVRAKLARINI TESLİM EDEREK MUAFİYET HAKKI KAZANDIKTAN SONRA ÜCRET YATIRTILARAK KAYIT İŞLEMLERİ BAŞLATILACAKTIR.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

(1)  Ön başvuru Bilgi Formu (Ön başvuru belgesi almak için tıklayınız.)
(2) Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi, Lisans mezunları için Mezuniyet
Belgesinin ya da Diplomanın fotokopisi (Asılları ibraz edilecektir),
(3) Onaylı Mezuniyet Belgesi (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların
diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir),
(4) Onaylı Lisans Not Transkripti,
(5) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla),
(6) 2 Adet Vesikalık Fotoğraf,

(7) Öğrenim ücreti (2019-2020 PEDAGOJİK FORMASYON 1. DÖNEM HARÇ ÜCRETLERİ  (Kesin kayıtlarda ilk taksit olan 1054 TL  yatırılacak ödeme dekontu kayıt esnasında  teslim edilecektir.) (Bankamatikten formasyon ücreti yatıran kişiler dekontun arka kısmına Adı Soyadı Öğrenci numarası ve T.C. kimlik numarasını mutlaka yazmaları gerekmektedir.)
BANKA İÇERİSİNDEN ÜCRET YATIRMADA HERHANGİ BİR PARA KESİNTİSİ DURUMUNDA ÖDEMELERİNİZİ İNTERNET ŞUBESİ VE ATMLERDEN YAPABİLİRSİNİZ,
T.C ZİRAAT BANKASI EĞİTİM FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYEYE AİT;

IBAN NO: TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08 NUMARALI HESABA YATIRILACAKTIR.

DERS MUAFİYETİNE BAŞVURACAK FORMASYON KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER
ONAYLI TRANKRİPT , DERS İÇERİĞİ  VE MUAFİYET FORMLARINI KAYIT ESNASINDA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

ÖĞRETMENLİK UYGULMASINDAN MUAF OLMA KOŞULLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Formasyon öğretmenlik uygulaması dersi  ……. eylül 2019 – ……. aralık 2019 (MEB ile Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Döneme Başlama Takvimine göre) tarihleri arasındaki en az 12 hafta süresince; Pedagojik formasyon derslerinin alındığı dönemde MEB'e bağlı okullarda ücretli öğretmenlik, özel öğretim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlik veya Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak Kur'an kursu öğreticiliği yapmakta olanlar, öğretmenlik uygulaması dersinden muaf tutulacaklardır.

Özel öğretim kurumlarında veya MEB'e bağlı okullarda bir öğretim yılından az olmamak kaydıyla öğretmenlik

Özel öğretim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlik

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak Kur'an Kursu Öğreticiliği

yapmış olmak ve geçerli sürelerin belgelenmesi gerekmektedir.

TÜM MUAFİYETLER SONRAKİ İLANDA DİĞER SONUÇLARLA İLAN EDİLECEKTİR.

Ders Muafiyeti için tıklayınız.

Öğretmenlik Uygulaması için tıklayınız.

Yönerge için tıklayınız.

Bu içerik 09.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1461 kez okundu.